Vihersuunnittelu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan asunto-osakeyhtiöihin

Suniplan Systems palvelee asunto-osakeyhtiöitä pihojen kunnostus- ja peruskorjausurakoissa. Meiltä saat ammattitaitoista konsultointia koko suunnittelu- ja rakennusprojektin ajan. Suunnittelutyö tai konsultointi voi sisältää koko tontin tai pienempiä kokonaisuuksia. Palvelemme taloyhtiöitä kattavasti koko pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla aina Sipoosta Helsinkiin ja Espoosta Porvooseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kokonaisvaltaista palvelua taloyhtiöille

Suunnittelupalvelun lisäksi hoidamme viherrakennusurakoiden tarjouskilpailut ja laadimme urakkasopimuksen sekä muut tarvittavat asiapaperit asunto-osakeyhtiöille ja muille asiakkaille. Viherrakennusprojektin ajaksi voimme tarjota myös valvontatyön ja kustannusseurannan. Laadimme myös kiinteistökohtaisia hoito-ohjeita kiinteistöhuollon sekä pihatalkoiden pohjaksi.

Asunto-osakeyhtiön pihauudistus

Asunto-osakeyhtiön piha-aluetta suunniteltaessa on olemassa paljon asioita, jotka täytyy ottaa huomioon. Pihan on oltava mukava ja käytännöllinen kaikille asukkaille.

Kun asuntoyhtiön piha uudistuu, on tärkeää että vanhat hyvät asiat säilytetään, jotta pihan ja talorakennuksen samanhenkisyys säilyy ennallaan. Perusparannuksen aiheuttamat positiiviset muutokset asunto-osakeyhtiön kannalta ovat huomattavia:
  • koko alue on kauniimpi ja edustavampi
  • helppohoitoisuus ja käytännöllisyys ovat parantuneet
  • asukasviihtyvyys paranee
  • asuntojen arvo nousee

Esimerkki kerrostalopihan luonnoksesta